Goed kan altijd beter

Onze productie is ISO 9001/14001 gecertificeerd wat betekent dat gedurende het gehele ontwikkelings- en productieproces van de cartridges intensieve kwaliteitscontroles plaatsvinden en grondige research wordt verricht. De inkt van onze cartridges is dan ook nog verder verbeterd! Deze “new generation” inkt zorgt ervoor dat onze cartridges perfect functioneren en zijn afgestemd op de eisen van de printer. U ontvangt probleemloos prints van hoge kwaliteit. En dit ook nog eens voor een lagere prijs en met zorg voor het milieu.

Recycling

Glas, oud papier, oude kleding, we vinden het vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld om ervoor te zorgen dat het kan worden hergebruikt. Cartridges komen echter nog vaak in de afvalcontainer terecht. En dat is zonde voor uzelf en voor het milieu.

De ingezamelde cartridges worden via een nauwgezet proces geschikt gemaakt voor hergebruik. Zo zorgen we voor betaalbare alternatieven voor de dure, originele cartridges. Dat is dus dubbele winst: u draagt uw steentje bij aan een beter milieu maar bespaart ook aanzienlijk op uw printkosten.

WeCare :: inkt- & tonercartrdiges

Voordelig en goed

Met een cartridge van weCare heeft u een voordelig en kwalitatief goed product in huis. Want de cartridges van weCare hebben een prijsvoordeel dat kan oplopen tot wel 30%. Daarbij bevat een cartridge van weCare in sommige gevallen tot 5x meer inkt!

Met ruim 20 jaar ervaring staat weCare voor kwaliteit. Iedere weCare cartridge wordt individueel getest en krijgt 100% kwaliteitsgarantie.

Inzameling is goed voor het milieu en voor u

Door de inzameling van lege cartridges beperken we niet alleen de grondstoffen die aan de aarde worden onttrokken, we beperken ook het schadelijk afval waarmee onze planeet wordt belast. Dit met maar een doel: dat we nog generaties lang van onze planeet mogen genieten.

Geen bron is onuitputtelijk

Ieder jaar verdwijnen er nog steeds 500 miljoen lege cartridges in verbrandingsovens en op stortplaatsen. Er is dan ook ieder jaar meer dan 750.000 m3 nodig om deze hoeveelheid op te vangen. Dat is net zo veel als 4 grote voetbalstadions vol. Dit terwijl cartridges wel 2 à 3 keer kunnen worden hergebruikt. Iedere keer dat er een alternatieve cartridge verkocht wordt, betekent dat er een nieuwe cartridge minder hoeft te worden geproduceerd, zodat die niet in de afvalstroom terechtkomt. Daarmee hoeft er geen beroep gedaan te worden op de natuurlijke hulpbronnen van onze aarde. Er is bijvoorbeeld gemiddeld 3,5 liter olie nodig om één nieuwe originele toner cartridge te produceren. Het duurt daarnaast ook 1.000 jaar alvorens één lege cartridge is afgebroken.

Lokatie

U vindt ons servicepunt / kantoor op de Marktstraat 63 in Wormerveer.

Klik hier voor onze tarieven

Openingstijden

Ons servicepunt is alleen op afspraak geopend.

info@saencom.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Share This