PC op maat

Wij kunnen elke gewenste pc helemaal op maat voor u maken. Samen met u nemen we de configuratie door om de voor u optimale pc samen te stellen. Wij werken o.a. met bekende merken als bequiet! om een superstille maar superkrachtige pc voor u te maken. Kom langs of bel 075-7271037 voor meer informatie of een offerte.

Computerservice op kantoor of aan huis

Onovertroffen computerservice – dat is waar wij bij Smit ict voor staan. Dankzij onze lange ervaring van ruim 17 jaar kunnen wij alle problemen professioneel en snel oplossen. Dat betekent onder andere dat wij ook bij u op kantoor of aan huis langskomen om computerproblemen op te lossen wanneer dit noodzakelijk is.

Windows XP migratie

Heeft u nog een computer of laptop met Windows XP? Dan adviseren wij u om deze zo snel mogelijk te vervangen of te upgraden naar Windows 7 of Windows 8. Neem contact met ons op voor uw Windows XP migratie om de beste oplossing voor u te bespreken.

Wi-Fi problemen

Heeft u wifi problemen, valt uw wifi vaak uit, heeft u slecht bereik of zijn er ruimtes waarin u zeer langzaam of geen wifi heeft? Wij kunnen u dan helpen. Door onze zeer ruime ervaring in diverse wifi en netwerk problemen is er voor elk probleem een geschikte oplossing.

Computerhulp

Wij zijn al sinds 2004 actief op het gebied van computerdiensten en computerhulp voor zowel de zakelijke als de particuliere markt en hebben een ruime ervaring met alle computer gerelateerde problemen en oplossingen.

Zakelijke dienstverlening

Wij zijn sinds 2004 al actief in ICT ondersteuning voor het MKB en bieden diverse diensten aan bedrijven in verschillende branches. Van eenmanszaak tot bedrijven met 75 werkplekken waar wij remote en in-house support en systeembeheer diensten uitvoeren.

Reparaties

Wij repareren smartphones, laptops, tablets en computers van alle merken en u betaalt bij ons geen onderzoekskosten.

Onderhoudscontracten

Laat uw computer(s) of laptop(s) onbeperkt onderhouden / herstellen voor een vast bedrag per jaar. Wij hebben pakketten voor de particuliere en zakelijke gebruiker. Dankzij onze service voorkomt u problemen en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw computers.

Veel gestelde vragen

Zijn jullie een winkel of een servicebedrijf

Wij zijn in 2004 gestart met ICT diensten voor particulieren en bedrijven en met een webshop. De laatste jaren bestond onze klanten kring voor ca. 75% uit bedrijven, daarom zijn wij vanaf 19 december gevestigd op de Marktstraat met een winkel en extra diensten voor particulieren. Wij zijn dus een winkel en een ICT servicebedrijf.

Hebben jullie een keurmerk?

SaenCom is een handelsnaam van Smit ict en Smit ict heeft het ICTWaarborg certificaat. Dit biedt de klant vele zekerheden. Meer informatie kunt u hier vinden:  https://www.ictwaarborg.nl/vind-een-deelnemer/smit-ict/

Hebben jullie ook een webshop?

Jazeker, op www.smitshop.nl vindt u een online assortiment van 100.000 ICT artikelen. Alles wat op voorraad is, wordt de volgende werkdag bij u op kantoor geleverd.

Kunnen jullie ook helpen met internet?

Wij kunnen u bijstaan met alle computer en internet gerelateerde vragen en wensen. U kunt bij ons in de winkel een internetverbinding afsluiten en wij kunnen u thuis of op kantoor helpen met het instellen van uw internet, TV en Wi-Fi.

Voor bedrijven hebben wij zeer interessante glasverbindingen.

Installeren jullie ook computers?

Wij kunnen een computer (of laptop) op maat voor u maken en installeren of uw bestaande pc of laptop upgraden met bijvoorbeeld extra geheugen of een snelle SSD schijf. Tevens herinstalleren wij zeer vaak computers of voeren een upgrade uit naar een nieuwere versie van Windows.

Neem contact met ons op

Heeft u specifieke vragen of wensen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Share This