Keurmerk ICT Waarborg

Iedereen wil zekerheid. U natuurlijk ook. Daarom gaat u het liefst in zee met een betrouwbaar bedrijf. Dan zit u hier goed, want ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven.

Wij bieden u alles wat u van een goed ICT-bedrijf mag verwachten, maar bovenal zekerheid. Zekerheid dat u deskundig en goed wordt geholpen. Zekerheid dat u bij ons terecht kunt met al uw vragen op ICT-gebied. Zekerheid dat u waar krijgt voor uw geld.

Gecertificeerde ICTWaarborg-deelnemers dragen het ICT Waarborg keurmerk. Dat biedt de zekerheid dat, als er toch een probleem ontstaat, ICTWaarborg gepaste regelingen kent om tot een oplossing te komen. U kunt hier klikken om te zien dat SaenCom gecertificeerd is en dus extra zekerheden biedt.

Zekerheid in een tijd dat er geen zekerheden meer lijken te bestaan. Zelfs wanneer een gecertificeerde ICTWaarborgdeelnemer failliet gaat. Normaal kunt u dan nergens meer terecht, maar in dat geval kunt u altijd nog terugvallen op de zekerheden die ICTWaarborg u biedt.

Lokatie

U vindt ons servicepunt / kantoor op de Marktstraat 63 in Wormerveer.

Klik hier voor onze tarieven

Openingstijden

Ons servicepunt is alleen op afspraak geopend.

info@saencom.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Share This