NAS: Al uw bestanden centraal en veilig

In  meeste gezinnen zijn tegenwoordig meerdere laptops en / of computers en daar staan dan natuurlijk weer meerdere bestanden en foto’s op. Zou het niet mooi zijn als al die bestanden op 1 plek staan zodat iedereen van uw gezin daar bij kan? En natuurlijk wilt u die bestanden en foto’s ook nog eens veilig gebackupped hebben naar de cloud, zodat uw bestanden en foto’s altijd veilig zijn, ook na bijvoorbeeld een brand of inbraak.

SaenCom heeft daarom een speciaal pakket samengesteld uit verschillende producten om dit voor u mogelijk te maken. Wij leveren dit als 1 product zodat alles voor u geregeld is.

NAS – wat is dat?

Letterlijk betekent NAS: Network Attached Storage. Het is dus een opslagsysteem met een netwerk kaart. Hierdoor is de NAS binnen uw netwerk (veilig) beschikbaar voor al uw computers en laptops.

Er zijn diverse NAS systemen leverbaar, het verschil zit in de fucntionaliteiten en opslagcapaciteit. Wij kunnen de NAS dus geheel aan uw wensen aanpassen, of u nu 2 TB nodig heeft of 100 TB.

Synology NAS

Wij bieden standaard een Synology NAS aan. Dit topmerk biedt vele functionaliteiten zoals ondersteuning van meerdere schijven (indien er 1 defect raakt) en synchronisatie tools om uw laptop / computer te backuppen en om de data op de NAS te synchroniseren naar een Cloud oplossing.

Functies NAS

U kunt de NAS op meerdere manieren gebruiken. Wij configureren altijd backup software op uw laptop of computer. Voor Windows computers installeren wij de backup software van Synology. Apple computers kunnen de standaard Timemachine software gebruiken voor de backup naar de NAS.


Daarnaast kunt u er voor kiezen om al uw foto’s en video’s op te slaan op de NAS zodat iedereen in uw gezien deze eenvoudig kan bekijken, zelfs op een TV, smartphone of tablet.

Tevens kunnen wij de NAS zo instellen dat u ook bij uw bestanden kunt als u niet thuis bent. Uiteraard is dit een veilige verbinding zodat anderen niet bij uw bestanden kunnen komen.

Cloud synchronisatie

Om alle foto’s en bestanden op uw NAS te kunnen synchroniseren naar de cloud, heeft u een abonnement nodig bij en betaalde clouddienst. Er zijn ook gratis clouddiensten, maar die ondersteunen slechts een beperkte opslag van data. Afhankelijk van de hoeveelheid data op de NAS en het aantal gebruikers gebruiken we de volgende diensten:

  • Dropbox voor een opslag tot 1 TB
  • Dopbox business voor meerdere gebruikers en meer dan 3 TB opslag
  • Amazon Glacier

Kosten overzicht

Er zijn diverse opties die wij voor u kunnen aanpassen zodat u precies de NAS en de opties krijgt die voor u belangrijk zijn. Maar om u een beeld te geven van de kosten, ziet u hieronder een standaard pakket wat voor veel gezinnen of kleine bedrijven geschikt zal zijn.

Inhoud:

  • Synology NAS met 2 TB opslagruimte
  • Installatie van de NAS bij u thuis of op kantoor
  • Configuratie van 2 laptops of Mac’s
  • Amazon Glacier met 2 TB online opslag

Eénmalige kosten:   €  499,-
Jaarlijks:  € 99,- voor Amazon Glacier

Neem voor een offerte op maat contact met ons op of kom langs in de winkel om u te laten informeren.

Lokatie

U vindt ons servicepunt / kantoor op de Marktstraat 63 in Wormerveer.

Klik hier voor onze tarieven

Openingstijden

Ons servicepunt is alleen op afspraak geopend.

info@saencom.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Share This