Wie is SaenCom

SaenCom is een nieuwe winkel en servicepunt gevestigd in het centrum van Wormerveer. Als onderdeel van Smit ict kunnen wij de particuliere en zakelijke klant alle produkten en diensten bieden die u nodig heeft op ICT gebied.

Smit ict bestaat sinds 2004 en is aangesloten bij ICT Waarborg. Na diverse jaren gevestigd te zijn geweest op de Kikkertweg in Wormerveer is eind 2015 de stap gemaakt naar het drukke centrum in Wormerveer om het winkelend publiek sneller en eenvoudiger van dienst te kunnen zijn.

Reparaties

Wij repareren laptops, computers, tablets en smartphones van alle merken en rekenen geen onderzoekskosten.

Cloud diensten

Wij leveren en ondersteunen ook online diensten als Office 365, Online Back-up of een volledige werkplek in de cloud.

Installaties

Voor het installeren en configureren van laptops, computers, servers of complete ICT omgevingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Ondersteuning

U kunt altijd bij ons terecht voor ondersteuning. Tevens bieden wij support contracten op maat aan.

Reparaties

Wij voeren divers reparaties uit aan o.a. smartphones en laptops. Hiernaast ziet u een overzicht van welke reparaties het meeste voorkomen.

  • Glas reparaties 35% 35%
  • Virus verwijderen 25% 25%
  • Laptop DC-Jack 25% 25%
  • Harde schijf vervangen 15% 15%

Alex Smit

Eigenaar

Alex Smit is al sinds 1998 actief in de ICT en heeft ruime ervaring met diverse (zakelijke) Microsoft oplossingen en internet oplossingen. In 2004 heeft hij Smit ict opgestart en ondersteunt sinds die tijd particuliere en zakelijke klanten met een diversiteit aan computer problemen en oplossingen. Zijn specialiteit is troubleshooten en het bieden van oplossingen voor praktisch elk ICT gericht vraagstuk, niet alleen met Microsoft produkten maar ook met open source oplossingen.

Patrick Huisman

IT Expert

Patrick heeft als achtergrond techniek en heeft een ruime ervaring in het repareren van hardware zoals laptops, smartphones en tablets. Geen probleem is te gek voor hem dank zij zijn creatieve aanleg voor techniek. Daarnaast is Patrick zeer actief in het installeren en configureren van o.a. laptops en internetverbindingen.

Ellen Huisman

Administratie / winkel

Sinds de start van Smit ict (en dus ook SaenCom) is Ellen verantwoordelijk voor de administratie van de ondernemingen. Daarnaast staat zij enkele ochtenden in de winkel voor de verkoop van hard- en software en het aannemen van reparatie opdrachten.

Share This