Een stage bij SaenCom, iets voor jou?

Zit jij nog op school en leer je voor verkoper of verkoopspecialist en heb je een technische achtergrond of affiniteit met ICT?  Of volg je al een ICT opleiding en wil je praktijkervaring op doen in een computerwinkel / ICT servicebedrijf? Wellicht is een stageplek bij SaenCom dan iets voor jou.

Het is belangrijk dat je interesse in ICT in het algemeen hebt en dat je kennis hebt over hardware en software. Je hebt aanleg voor het werken met computer hardware en software en bent hier in je vrije tijd (als hobby) graag mee bezig.

SaenCom

SaenCom is een onderdeel van Smit ict en richt zich vooral op de verkoop en reparatie van computers en laptops en alles wat daar verder bij komt kijken. Onze winkel bestaat sinds December 2015, Smit ict bestaat al sinds 2004 en houdt zich vooral bezig met ICT diensten voor bedrijven. Wij onderhouden netwerken en computers / laptops voor bedrijven en configureren en ondersteunen online diensten zoals Microsoft Office 365.

Functie profiel

Je hebt een technische en representatieve rol. Je helpt dagelijks diverse klanten door deze te adviseren en te begeleiden in de aanschaf van hard- en software en overige ICT producten. Daarnaast ondersteun je onze klanten op afstand met Office 365 en diverse 1e lijns support vragen.

Afhankelijk van je (groeiende) kennis niveau zul je je ook bezighouden met het installeren, upgraden of repareren van laptops en computers, zowel in de winkel als bij klanten thuis.

Je werkt samen en assisteert de (Senior) computer experts maar je zult ook vaak zelfstandig diverse opdrachten moeten uitvoeren.

Je hebt affiniteit met ICT hardware en software en bent geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen. Je bent sociaal en vriendelijk en vindt het leuk om veel met diverse mensen (klanten) om te gaan. Je kunt goed samenwerken maar ook zelfstandig werken.

Je werktijden zijn in overleg op maandag t/m zaterdag van 09.30 – 18.00.

Wij zijn een klein bedrijf waarbij je nauw samenwerkt met de eigenaar en de senior computer expert.

Heb je interesse in deze leuke en leerzame stageplek, stuur dan een e-mail naar alex@smit-ict.nl of bel 06-23253852.

Lokatie

U vindt ons servicepunt / kantoor op de Marktstraat 63 in Wormerveer.

Klik hier voor onze tarieven

Openingstijden

Ons servicepunt is alleen op afspraak geopend.

info@saencom.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Share This