Vaste telefonie

Steeds meer ondernemers ervaren hun zakelijke vaste telefoniekosten als extreem hoog. Dit is natuurlijk onacceptabel en absoluut niet meer van deze tijd. VoIP telefonie van SaenCom kan u helpen om flink te besparen op uw vaste telefoonverkeer.

Mobiele telefonie

Vandaag de dag is mobiele bereikbaarheid niet meer weg te denken. Met onze mobiele telefonie bieden wij u een uitstekend basisproduct met veel slimme functionaliteiten. Daarnaast kan het basispakket gemakkelijk uitgebreid worden met diverse extra’s.

Internet

Wij kunnen u verschillende internetverbindingen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende en geschikte oplossing, wat de behoeften van een bedrijf ook zijn en om welke digitale toepassing het ook gaat.

Clouddiensten

Tegenwoordig verhuizen steeds meer kantoorapplicaties naar het internet waardoor een werkplek 365 dagen per jaar, 24 uur per dag beschikbaar is. Wij bieden clouddiensten met een handig en flexibel abonnementsmodel aan in plaats van lange contracten.

Neem contact op

Wilt u een afspraak voor meer informatie of wellicht een demo? Neem dan contact met ons op via info@saencom.nl of bel naar 075-7271037.

Share This