Rekenen jullie onderzoekskosten

Wij rekenen geen onderzoekskosten. U kunt uw computer, laptop, tablet of smartphone bij ons langs brengen voor een gratis diagnose. Wij zullen u dan vrijblijvend een voorstel doen voor de reparatiekosten. Bij ons weet u dus altijd vooraf waar u aan toe bent

Hoe lang duurt een reparatie

De meeste reparaties zijn binnen 1 werkdag gereed. Bepaalde onderdelen zijn altijd op voorraad en kunnen soms klaar zijn terwijl u wacht. Wij kunnen u vooraf informeren, bel gerust voor meer informatie met 075-7271037.

Zijn mijn bestanden en foto's veilig bij u

Wij zijn reeds 10 jaar actief in de particuliere en zakelijke markt en gaan zeer secuur en integer met uw gegevens om. Bij her-installaties maken wij altijd een back-up welke wij na 1-3 maanden weer verwijderen. Indien u wilt dat wij uw back-up direct verwijderen na het terugplaatsen dan is dat uiteraard mogelijk.

Komen jullie ook aan huis of kantoor

Wij komen vaak bij de mensen thuis en zeker ook voor bedrijven is dit een zeer veel gekozen optie. Binnen de Zaanstreek rekenen wij geen voorrijkosten en wij hebben daarnaast de haal en brengservice voor € 75,- waarbij wij na reparatie/installatie de pc weer aansluiten op uw netwerk en randapparatuur en alles testen. Voor meerdere pc’s kunnen we hier specifieke afspraken met u over maken.

Lokatie

U vindt ons servicepunt / kantoor op de Marktstraat 63 in Wormerveer.

Klik hier voor onze tarieven

Openingstijden

Ons servicepunt is alleen op afspraak geopend.

info@saencom.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Share This