Renew notebooks, wat houdt dat eigenlijk in?

Gecontroleerde herkomst

De renewed producten zijn pc’s en andere artikelen die naar de fabrikant zijn teruggestuurd door klanten die hebben besloten voor een ander product te gaan of die hun bestelling hebben geannuleerd. De verpakking van deze geretourneerde artikelen is als nieuw, maar vaak zonder de dure dozen met logo’s. Hierdoor profiteert u van een nieuw product wat niet als nieuw verkocht kan worden. De gewenste kwaliteit met de laagste prijs.

Zorgvuldig gerenoveerd

Alle renewed producten zijn zorgvuldig getest en gecertificeerd door onze leverancier. Ze worden aangeboden tegen geweldige prijzen, en bieden een aantrekkelijke waarde voor u. Zo heeft u standaard 1 jaar garantie.

Eerlijke prijzen

De beschikbaarheid van renewed producten is vrij beperkt als gevolg van hun populariteit, dus u kunt uw bestelling beter direct plaatsen als u een product vindt dat voldoet aan uw behoeften. – De producten blijven niet lang op voorraad en komen daarna in principe nooit meer terug.

Garantie

Standaard krijgt u 1 jaar garantie op een refurbished of een renewed notebook. Niet omdat de kwaliteit minder is, maar het niet een 1e lijns retailmodel is.

Lokatie

U vindt ons servicepunt / kantoor op de Marktstraat 63 in Wormerveer.

Klik hier voor onze tarieven

Openingstijden

Ons servicepunt is alleen op afspraak geopend.

info@saencom.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Share This