Wi-Fi problemen

Heeft u wifi problemen, valt uw wifi vaak uit, heeft u slecht bereik of zijn er ruimtes waarin u zeer langzaam of geen wifi heeft? Wij kunnen u dan helpen. Door onze zeer ruime ervaring in diverse Wi-Fi en netwerk problemen is er voor elk probleem een geschikte oplossing.

Neem contact met ons op voor een afspraak bij u thuis of op kantoor om uw netwerk problemen op te lossen.

Wij hebben alvast enkele tips voor u op een rijtje gezet om uw Wi-Fi thuis of op kantoor te verbeteren. Komt u er niet uit of heeft u liever dat een specialist dit voor u configureert, neemt u dan gerust contact met ons op.

De firmware van uw router updaten

Het kan zijn dat de fabrikant van uw router verbeteringen heeft doorgevoerd in de software van de draadloze router. U kunt dit op de site van de fabrikant checken en downloaden. Maak altijd een back-up van de configuratie van uw router en zorg dat u met een kabel verbonden bent aan de router.

Pas het kanaal aan van uw draadloze netwerk

U bent vast niet de enige in de straat met een draadloos netwerk. Het is dan ook raadzaam om een “rustig” kanaal op te zoeken en deze te activeren. Gebruik altijd het kanaal 1, 6 of 11 omdat deze het best presteren en de aangrenzende kanalen gebruiken.

Positionering van de draadloze router

Het is heel belangrijk dat de router zijn signaal goed kan uitzenden. Als de router weggestopt is in de groepenkast danwordt het signaal meteen al geblokkeerd en wordt het alleen maar slechter. Het beste is om de draadloze router zo hoog mogelijk en zo vrij mogelijk op te hangen.

Het signaal versterken met een repeater

Er zijn diverse repeaters op de markt die het signaal kunnen versterken of via het stroomnet geplaatst kunnen worden. Wij adviseren u graag over de voor u meest geschikte situatie.

Lokatie

U vindt ons servicepunt / kantoor op de Marktstraat 63 in Wormerveer.

Klik hier voor onze tarieven

Openingstijden

Ons servicepunt is alleen op afspraak geopend.

info@saencom.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Share This