Office 365

SaenCom heeft alle kennis in huis om uw bedrijf te migreren naar Microsoft Office 365. Na de migratie kunnen we u ondersteunen in het gebruik van Office 365 en met u meedenken over de optimale werkwijze binnen uw onderneming.

Binnen Microsoft Office 365 kunt u overal gebruik maken van de standaard applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Tevens kunt u met Microsoft Teams eenvoudig samenwerken met uw collega’s of klanten en gebruik maken van functionaliteiten zoals videoconferenties, scherm delen en samenwerken aan documenten.

Binnen Office 365 zijn diverse integraties mogelijk met o.a. telefonie, centrale opslag van bestanden, scanners, boekhoudpakketten etc. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Zakelijke service op lokatie

Voor bepaalde problemen is het soms praktisch of zelfs noodzakelijk om dit bij u op lokatie op te lossen. U kunt hierbij denken aan internet of netwerk problemen, serverproblemen of defecten aan bekabeling en netwerken.

Wij kunnen bij u op lokatie komen om deze problemen te verhelpen. Wij hebben experts op verschillende vakgebieden zodat wij niet alleen defecten kunnen repareren maar ook diepgaande problemen met netwerken, besturingssystemen en software en/of (online) diensten kunnen oplossen.

Indien gewenst kunnen wij een onderhouds / servicecontract op maat voor u maken om u altijd optimaal en snel van dienst te kunnen zijn.

Wij hebben 20 jaar ervaringen in de zakelijke ICT dienstverlening en diverse certificaten van o.a. Microsoft.

Complete zakelijke oplossingen

Sinds 2004 bieden wij al zakelijke ICT diensten aan en wij hebben een breed pakket aan zakelijke ICT diensten onder de naam Smit ict. Wij zijn Microsoft Partner en bieden o.a. levering en configuratie van Office 365. Ons doel is om onze zakelijke klanten volledig te ontlasten op het gebied van ICT. Onderstaand vindt u een greep uit onze diensten:

  • Office 365 / SharePoint / Hosted Exchange
  • Hosted Telefonie / VoIP
  • Webhosting en domeinregistratie
  • Systeembeheer / netwerkbeheer / 1e lijns support (helpdesk)
  • Back-up / Centrale (online) fileopslag

Zoekt u dus een zakelijke ICT dienstverlener in Zaanstad? Wij bespreken graag uw ICT wensen bij u of bij ons op kantoor. Wij bieden full-service ICT diensten in de buurt van Zaandam, Wormer, Krommenie, Assendelft, Jisp of Wormerveer.

Lokatie

U vindt ons servicepunt / kantoor op de Marktstraat 63 in Wormerveer.

Klik hier voor onze tarieven

Openingstijden

Ons servicepunt is alleen op afspraak geopend.

info@saencom.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Share This